Pařez pro našeho dědu (můj první)
Potřebné ingredience
Skvělý mramorový korpus-jak jinak,než od Dáši V.(Onasi) a kořeny jsou z perníkového těsta.
Dvakrát rozkrojený korpus je potřený marmeládou a plněný pudinkovým krémem s Nutelou,na spodní patro jsem ještě dala na kolečka pokrájené banány.
Také celý pařízek jsem potřela krémem,kořeny potáhla čokoládovou polevou a dozdobila "plátky kůry" z mléčné a hořké čokolády.
Hříbky sameťáky a lístky jsou samozřejmě z modelovací hmoty od Arielll.
Moc děkuji za recepty a inspiraci!
...
...
..a příště,až budu mít na přípravu více času,ráda bych na pařezu měla taky takového fešáka.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé